سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۹
جلسه شورای آموزش حوزه علمیه استان کرمان برگزار شد

حوزه/ جلسه شورای آموزش حوزه علمیه استان کرمان با حضور معاونان، مدیران مدارس علمیه و مسئولان بخش‌های مختلف حوزه، با محور بررسی «نظام جدید آموزشی حوزه» در مرکز مدیریت حوزه علمیه استان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمان، نشست شورای آموزش حوزه علمیه استان کرمان امروز سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ در مرکز مدیریت حوزه علمیه استان با حضور معاونان، مدیران مدارس علمیه و مسئولان آموزشی برگزار شد.

بیشتر ببینید:

تصاویر/ جلسه شورای آموزش استان کرمان

در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام افضلی، مدیر حوزه علمیه استان کرمان با گرامی‌داشت یاد و نام شهید رهبر انقلاب و اشاره به سیره شخصی و ساده‌زیستی ایشان، بر ضرورت تربیت طلابی در تراز آرمان‌های رهبری تأکید کرد و گفت: یکی از اهداف اصلی حوزه علمیه، پرورش طلابی است که شایستگی همراهی و خدمت در مسیر رهبری را داشته باشند.

وی در ادامه به مرور مباحث جلسه پیشین پرداخت و با اشاره به مسائل مربوط به «نظام جاری» و «نظام جدید آموزشی»، بر اهمیت تکمیل فرآیند اصلاحات آموزشی تأکید کرد.

در ادامه، حجت‌الاسلام نقیبی معاون آموزش حوزه علمیه استان کرمان به ارائه گزارشی از روند پیشبرد «نظام جدید آموزشی» پرداخت و با مقایسه میان نظام جاری و جدید، گفت: هدف این است که از ابتدای مهرماه، نظام آموزشی حوزه از حالت جاری به ساختار جدید منتقل شود.

وی همچنین به تفاوت ساعات درسی و دروس اخلاق در دو نظام اشاره کرد و افزود که بازنگری در برنامه‌های آموزشی امری ضروری است.

سپس حجت الاسلام افضلی پیشنهادهایی برای تسهیل روند تحصیلی طلاب ارائه کرد و گفت: باید سازوکار انتخاب واحد طلاب به گونه‌ای طراحی شود که مانعی در فرآیند تحصیل آنان ایجاد نشود.

وی همچنین درباره طراحی و تدوین کتاب‌های درسی حوزه توضیح داد و تأکید کرد: دقت در تألیف این منابع نشان‌دهنده حرکت جدی حوزه کرمان به سوی نظامی جامع و ویرایش‌شده در سه سال آینده است.

در بخش دیگری از نشست، حجت‌الاسلام رضایی معاون تبلیغ حوزه استان کرمان، با اشاره به مراحل تغییر نظام آموزشی حوزه، از لزوم همکاری همه بخش‌ها برای اجرای بهتر نظام جدید خبر داد و گفت:استان کرمان باید در پیشبرد الگوی آموزشی جدید، بهتر از گذشته عمل کند.

در پایان، حجت‌الاسلام عرب‌زاده مسئول صیانت، با بیان نقدهایی نسبت به نظام جدید آموزشی، عنوان کرد: نظام آموزشی حوزه نیازمند اصلاح است، هرچند در برخی ابعاد، نظام جاری کارآمدتر از نظام جدید ارزیابی می‌شود.

همچنین حجت‌الاسلام علیرضا انجم‌شعاع، معاون پژوهش حوزه علمیه کرمان، با تأکید بر ضرورت حمایت از تغییرات آموزشی، گفت: نباید در برابر نظام جدید آموزشی مقاومت شود؛ ضمن آنکه حوزه کرمان در سال‌های گذشته پیشنهاد جدی برای تحول در نظام آموزشی ارائه نکرده است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha